CES 2208: Navigatorul GPS Pioneer prezentat la CES 2008

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.199 ori
<b>CES 2208: Navigatorul GPS Pioneer prezentat la CES 2008</b>Ati condus vreodata cu greu incercand sa tastati o destinatie pe GPS-ul din masina? In acest caz, avem solutia ideala, care va va salva de sesiuni de condus periculos: navigatorul Pioneer AVIC-F500BT, din imaginea urmatoare. Acesta este dotat cu un sistem...

Ati condus vreodata cu greu incercand sa tastati o destinatie pe GPS-ul din masina? In acest caz, avem solutia ideala, care va va salva de sesiuni de condus periculos: navigatorul Pioneer AVIC-F500BT, din imaginea urmatoare.

Acesta este dotat cu un sistem de recunoastere a vocii utilizatorului, Bluetooth (pentru a se conecta wireless cu telefonul dumneavoastra) si functia "text-to-speech". Prin intermediul acestui terminal veti putea fi mereu cu ochii la drum si cu mainile pe volan, avand in acelasi timp o ruta bine trasata de catre navigator. Recunoastere vocala este potentata de catre comenzi conversationale si un sistem care recunoaste frazele irelevante.

Astfel, vor fi ignorate toate ezitarile din discursul soferului de gen "pai", "hmm", "aaa", in vreme ce comanda "Play ... formatie" va fi identificata si daca spuneti ceva de genul "Hai sa ascultam niste...". Un bonus al acestui gadget este usurinta cu care il puteti detasa de automobil, luandu-l "la purtator". De asemenea navigatorul Pioneer va suporta MSN Direct, care va ofera informatii despre trafic, vreme, filme si chiar preturile benzinei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×