Invatati sa folositi Windows Mobile cu ajutorul site-ului de training Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 951 ori
<b>Invatati sa folositi Windows Mobile cu ajutorul site-ului de training Microsoft</b>In cazul in care tocmai ati achizitionat un terminal Windows Mobile si nu aveti nici cea mai vaga idee in legatura cu felul in care il puteti folosi, iar manualul nu va este de ajutor, Microsoft are solutia ideala. Site-ul Windows Mobile Training ajuta...

In cazul in care tocmai ati achizitionat un terminal Windows Mobile si nu aveti nici cea mai vaga idee in legatura cu felul in care il puteti folosi, iar manualul nu va este de ajutor, Microsoft are solutia ideala.

Site-ul Windows Mobile Training ajuta atat incepatorii in alte smartphone-urilor Windows Mobile, cat si utilizatorii avansati, care pot invata oricand ceva nou. Website-ul ofera celor care il acceseaza o gama bogata de continuturi, de la demouri, la cursuri, documente, aplicatii, prezentari si multe altele. Ideea atat de buna a celor de la Microsoft ar trebui urmata de toate marile companii din industria mobila, sau macar de cele populare.

Asta nu inseamna ca Symbian sau alt developer de sisteme mobile de operare nu au astfel de site-uri, ci doar ca Microsoft a reusit o organizare de calitate a informatiilor pe site. In cazul in care nu ne credeti puteti vizita site-ul pentru a va convinge de calitate sa, cu mentiune ca, daca nu detineti un cont Windows Live (Passport), va trebui sa va inregistrati pentru a accesa site-ul.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×