China a castigat concursul de fotografie Sony Ericsson World View 2007

1.226 ori
<b>China a castigat concursul de fotografie Sony Ericsson World View 2007</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat castigatorul concursului de fotografie World View 2007. Competitia permite fotografilor amatori din toata lumea sa surprinda instantanee cu ajutorul telefoanelor si sa le inscrie la concurs, castigand o excursie in valoare...

Sony Ericsson tocmai a anuntat castigatorul concursului de fotografie World View 2007. Competitia permite fotografilor amatori din toata lumea sa surprinda instantanee cu ajutorul telefoanelor si sa le inscrie la concurs, castigand o excursie in valoare de 10.000 de lire sterline. Imaginea urmatoare este cea care a castigat concursul din acest an:

O fotografie din China a castigat concursul in acest an, ca si anul trecut. Totusi, spre deosebire de castigatorul anului trecut, aceasta fotografie nu pare a-si merita titlul, daca ne uitam si la concurenta sa. La urma urmei, e o chestiune de gusturi, astfel ca puteti admira si restul imaginilor mai jos, mentionand si care dintre poze vi se pare ca merita premiul.

Sony Ericsson nominalizati

24 de tari au participat la concurs in acest an, cu un total de 14.000 de concurenti. Imaginile de mai sus au fost selectate de catre juriul competitiei, fiind considerate printre cele mai bune din concurs. Puteti afla mai mult detalii despre concurs de pe site-ul Sony Ericsson, si poate in 2008 va veti inscrie, desi nu am gasit optiunea "Romania" pe lista tarilor care pot participa. Iata si imaginea care a castigat anul trecut:

Castigator 2006

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×