RCS & RDS si-a lansat oficial serviciul de telefonie mobila!

10.869 ori
<b>RCS & RDS si-a lansat oficial serviciul de telefonie mobila!</b>Dupa cum mentionam intr-un articol anterior compania RCS & RDS ofera servicii de telefonie mobila, abonatilor la serviciile de cablu, Internet si telefonie fixa. Oferta se aplica in cazul oraselor Timisoara, Craiova, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Bacau,...

Dupa cum mentionam intr-un articol anterior compania RCS & RDS ofera servicii de telefonie mobila, abonatilor la serviciile de cablu, Internet si telefonie fixa. Oferta se aplica in cazul oraselor Timisoara, Craiova, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Bacau, Bucuresti si Oradea (locul unde serviciul s-a lansat in premiera).

DigiMobil este un serviciu de telefonie mobila 3G, disponibil din luna noiembrie si a devenit deja cunoscut prin sintagma "noua telefonie mobila, la pret de telefonie fixa". Printre facilitatile acestui serviciu se numara abonamentul gratuit, un telefon mobil gratuit (oferi clientului pe durata abonamentului) si o cartela preactivata. De asemenea in cazul in care va abonati la DigiMobil, veti beneficia de 1200 de minute lunare gratuite.

Plan tarifar DigiMobil

Avand in vedere faptul ca serviciul este la inceputurile sale, el se adreseaza deocamdata abonatilor RCS & RDS, la pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie, dar si abonatilor serviciului de telefonie fixa RDS.Tel. Este important sa stiti ca minutele incluse in fiecare abonament pot fi utilizate de catre dumneavoastra, atat pe telefonul fix, cat si pe mobil, fara costuri suplimentare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×