China Mobile admira iPhone dar pune la indoiala politica Apple

909 ori
<b>China Mobile admira iPhone dar pune la indoiala politica Apple</b>Stim deja ca operatorul China Mobile curteaza Apple pentru un viitor contract de distribuire a lui iPhone, iar afacerea ar putea genera profituri serioase, in conditiile in care compania asiatica este cel mai mare operator din lume. CEO-ul companiei Wang...

Stim deja ca operatorul China Mobile curteaza Apple pentru un viitor contract de distribuire a lui iPhone, iar afacerea ar putea genera profituri serioase, in conditiile in care compania asiatica este cel mai mare operator din lume.

CEO-ul companiei Wang Jianzhou a afirmat ca majoritatea clientilor China Mobile doresc un iPhone, apreciind astfel de terminale la moda. Problema operatorului apare totusi atunci cand intra in discutie procentul din profit care revine celor de la Apple. Astfel, producatorul lui iPhone ar beneficia de o parte din veniturile generate de abonamentele oferite de China Mobile impreuna cu telefonul produs de compania lui Steve Jobs.

Suma s-ar adauga castigului deja exorbitant, rezultat din vanzarile terminalului, oferind celor de la Apple un profit urias. Wang a mai mentionat faptul ca datorita numarului mare de clienti ai operatorului (350 de milioane) este posibil ca China Mobile sa beneficieze totusi de o exceptie din partea Apple, care ar dori cu siguranta sa atinga un astfel de segment de public, chiar si cu pretul unei reduceri a profitului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×