China Mobile pregateste lansarea telefonului 3G Android OPhone

1.959 ori
<b>China Mobile pregateste lansarea telefonului 3G Android OPhone</b>China Mobile, cel mai important operator de telefonie din China planuieste sa lanseze un terminal Android 3G in primul trimestru al acestui an, conform Reuters. Handsetul va purta numele de OPhone si va fi fabricat de catre compania chinezeasca Lenovo...

China Mobile, cel mai important operator de telefonie din China planuieste sa lanseze un terminal Android 3G in primul trimestru al acestui an, conform Reuters. Handsetul va purta numele de OPhone si va fi fabricat de catre compania chinezeasca Lenovo Mobile.

OPhone va fi primul terminal Android care va functiona in reteaua chinezeasca TD-SCDMA 3G, asta dupa ce in aceasta saptamana statul chinez a acordat mult-asteptatele licente 3G. China Mobile, operator care detine o cota de piata de 72% a beneficiat de standardul TD-SCDMA, unul care s-a dovedit plin de buguri si probleme la teste.

De ce un telefon Android in China? Deoarece vanzarile de handseturi G1 au mers foarte bine, chiar daca toate unitatile vandute erau aduse ilegal in tara. G1 se comercializeaza in Beijing la pretul de 584 de dolari, plus inca 73 pentru deblocare si asta in conditiile in care iPhone tot nu s-a lansat oficial in aceasta tara.

Sursa: Moconews.net

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×