Palm Pre soseste in Europa; Experienta hands on cu Pre (Video)

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.088 ori
<b>Palm Pre soseste in Europa; Experienta hands on cu Pre (Video)</b>Producatorul Palm a lansat un nou terminal, pe numele sau Pre, dar si un nou sistem de operare, WebOS, ambele in cadrul showului CES 2009 din Las Vegas. Noul Palm Pre va fi pus in vanzare in Europa in prima jumatate a acestui an, simultan cu sosirea sa in...

Producatorul Palm a lansat un nou terminal, pe numele sau Pre, dar si un nou sistem de operare, WebOS, ambele in cadrul showului CES 2009 din Las Vegas.

Noul Palm Pre va fi pus in vanzare in Europa in prima jumatate a acestui an, simultan cu sosirea sa in magazinele din SUA, conform CEO-ului Palm, Ed Colligan. Handsetul va sosi in exclusivitate prin Sprint in SUA, suportand conectivitate EV-DO Rev, ce permite accesul la servicii mobile broadband. Palm lucreaza si la o versiune mai prietenoasa cu standardul european de conectivitate 3G, dar nu cunoastem inca detalii despre aceasta varianta a lui Pre.

Smartphone-ul foloseste atat o interfata touch, cat si o tastatura QWERTY, care gliseaza sub ecranul touch al lui Pre. In legatura cu pretul promitatorului telefon, nu avem inca informatii, dar putem spera ca el va fi pastrat la un nivel accesibil datorita ofertelor operatorilor. Daca sunteti curiosi sa il vedeti pe Palm Pre in actiune, puteti arunca o privire asupra urmatorului clip video hands on cu noul terminal:

Sursa: Pcworld.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×