Chinezii lovesc din nou: Android 4.0 ajunge și pe telefoanele Meizu MX și M9, În beta public

Autor:  | Publicat în:  Meizu 930 ori
<b>Chinezii lovesc din nou: Android 4.0 ajunge și pe telefoanele Meizu MX și M9, În beta public</b>După ce Huawei a uimit pe toată lumea lansând Android 4.0 sub formă de beta pe telefonul Huawei Honor, cu mult înainte ca Samsung Galaxy S II și HTC Sensation să viseze măcar la Ice Cream Sandwich, astăzi și chinezii de la Meizu se mișcă...

După ce Huawei a uimit pe toată lumea lansând Android 4.0 sub formă de beta pe telefonul Huawei Honor, cu mult înainte ca Samsung Galaxy S II și HTC Sensation să viseze măcar la Ice Cream Sandwich, astăzi și chinezii de la Meizu se mișcă rapid. Ei au anunțat lansarea lui Ice Cream Sandwich în regim de beta public pentru telefoanele Meizu MX și M9.

Meizu era o companie care cu doar 2-3 ani în urmă era cunoscută pentru că produce cea mai performanta clonă de iPhone, dar acum a ajuns un brand respectat, cel puțin în Asia. Compania realizează handseturi cu Android la bord, iar dotările lor nu sunt deloc rele. M9 și MX primesc Android 4.0 în beta public după o lună de teste pe bază de experiență a dezvoltatorilor. Noul release ICS pentru Meizu se bazează pe versiunea stock de software, deci nu implică vreo personalizare.

Softul aduce un o nouă interfața pe terminalele Meizu, deblocarea facială și sistemul eficient de multitasking. Programul privat de beta testing pentru Android 4.0 a fost inceput de Meizu la mijlocul lui februarie și a avut rezultate excelente. în timpul programului, utilizatorii au fost impresionați de viteză pe care o aduce noul OS și cât de bine răspunde la comenzi, plus faptul că rezolva din bugurile pe care le avea Meizu MX.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×