Chinezii pregătesc pentru lansare un smartphone cu clapetă ce ar putea veni cu nu mai puțin de 8GB RAM

1.270 ori
<b>Chinezii pregătesc pentru lansare un smartphone cu clapetă ce ar putea veni cu nu mai puțin de 8GB RAM</b>Deși ne-am obișnuit ca &icirc;n ultima vreme să vedem doar telefoane&nbsp;clasice de tip candy-bar, iată că de această dată descoperim faptul că ni se pregătește un smartphone cu clapetă. Este vorba despre SN-W2015, dispozitiv ce ni se...

Deși ne-am obișnuit ca în ultima vreme să vedem doar telefoane clasice de tip candy-bar, iată că de această dată descoperim faptul că ni se pregătește un smartphone cu clapetă. Este vorba despre SN-W2015, dispozitiv ce ni se dezvăluit prin intermediul TENAA, agenție de origine chineză ce listează documentele sale de certificare.

Rice SN-W2015 sosește cu două display-uri TFT de 3.97 inch (800 x 480 pixeli), un procesor quad-core de 1.4 GHz, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD de până la 64 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED. La pachet vom primi și un senzor frontal de 2 megapixeli.

Rice SN-W2015

Aceste telefon beneficiază de conectivitate 4G LTE, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0 și de Android 4.4.4 KitKat ca sistem de operare. Din informațiile dezvăluite de TENAA, acest smartphone ar sosi cu 8 GB RAM, dar tindem să credem că este vorba despre o greșeală, cel mai probabil fiind vorba de doar 2 GB RAM.

Rice, un nou producător din China, ne pregătește un smartphone cu clapetă ce vine cu nu mai puțin de 8GB RAM

Din punct de vedere al dimensiunilor, Rice SN-W2015 va cântări 190 grame și va măsura 121.4 mm în lungime, 63.2 mm în lățime, respectiv 18.3 mm în grosime. Cel mai probabil, acest dispozitiv urmează a sosi doar pe piața asiatică, regiune în care acest tip de telefoane încă sunt la mare căutare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×