Chipul Broadcom combina Bluetooth cu receptia FM

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.109 ori
<b>Chipul Broadcom combina Bluetooth cu receptia FM</b>Chipul BCM2049 al celor de la Broadcom foloseste o tehnologie de 65 nanometri, putand combina astfel functia Bluetooth 2.1+EDR cu un transmitator FM, intr-un singur chip. Aceasta parte vitala a telefonului va fi binevenita pe terminalele cu functii...

Chipul BCM2049 al celor de la Broadcom foloseste o tehnologie de 65 nanometri, putand combina astfel functia Bluetooth 2.1+EDR cu un transmitator FM, intr-un singur chip.

Aceasta parte vitala a telefonului va fi binevenita pe terminalele cu functii muzicale, desi utilizarea sa nu fi limitata doar la acestea. Chipul suporta si procesare vocala SmartAudio, streaming audio Bluetooth si ofera, in cele din urma si o functie de transmitere FM. Veti intampina totusi probleme cu semnalul la utilizarea acesteia din urma, in special daca sunteti intr-o zona aglomerata a orasului.

Se tinde tot mai mult spre micsorarea chipurilor sau dotarea lor cu tot mai multe functii, eventual unirea a 2 chipuri intr-unul, pentru a micsora telefoanele mobile. Viitorul ne rezerva cu siguranta astfel de componente la dimensiuni nano, un singur chip oferind functii GPS, conectivitate GSM, televiziune mobila, Bluetooth, receptie FM si poate chiar si performante video.

Sursa: Uberphones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×