Chrome pentru Android disponibil pentru download!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 3.586 ori
<b>Chrome pentru Android disponibil pentru download!</b>în urma unui pont primit de pe twitter, am aflat că celebrul browser Google, Chrome, este în sfârșit disponibil și pentru terminale Android! Se știa deja de ceva vreme ca Google lucrează la acest proiect, însă nu s-a anunțat o dată probabilă...

în urma unui pont primit de pe twitter (Bogdan Dumitru), am aflat că celebrul browser Google, Chrome, este în sfârșit disponibil și pentru terminale Android! Se știa deja de ceva vreme ca Google lucrează la acest proiect, însă nu s-a anunțat o dată probabilă la care va fi lansat navigatorul care va înlocui mai mult ca sigur în următoarele versiuni de Android, browserul preinstalat bazat pe WebKit.

Din cele câteva minute câte am apucat să mă joc cu el, pot să spun că e o aplicație mai mult decât reușită, spre deosebire de restul celora de același fel, ce nu au reușit să mă facă să renunț la browserul implicit din Android OS. Aici aș enumera cele două Opera, Firefox și Dolphin (restul nu le-am testat).

Apreciez în principal sincronizare eficientă a browserului mobil cu cel de pe PC. Avem la dispoziție bookmarks-urile, autocomplete-ul, history și în special rapiditatea ce o cunoaștem deja de la versiunea desktop.

Una peste alta, în sfârșit un browser ce poate concura de la egal la egal cu cel WebKit.

Acum despre instalare... Deși poate fi accesată pagina browserului în Android Market, aplicația nu este disponibilă încă spre download (cel puțin nu in România), deci vă pun la dispoziție fișierul APK pe care-l puteți instala de aici.

Update: funcționează doar pe Android 4 ICS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×