LG Miracle - un zvon despre un telefon cu Windows Phone sud-coreean

1.066 ori
<b>LG Miracle - un zvon despre un telefon cu Windows Phone sud-coreean</b>Zvonurile sunt la ordinea zilei pe blogurile și site-urile tech din dot com. Astăzi s-a scris despre un smartphone LG cu Windows Phone. Nu au mai lansat un telefon cu WP7 de ceva timp. LG Miracle nu va fi nișat ca un smartphone de top ci în segmentul...

Zvonurile sunt la ordinea zilei pe blogurile și site-urile tech din dot com. Astăzi s-a scris despre un smartphone LG cu Windows Phone. Nu au mai lansat un telefon cu WP7 de ceva timp. LG Miracle nu va fi nișat ca un smartphone de top ci în segmentul mid-range.

Se spune că ar avea un display NOVA de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, procesor de 1 GHz, 8 GB spațiu de stocare. Camera foto principală ar fi de 5 Megapixeli, iar camera frontală de 1.3 Megapixeli. Conectivitatea este asigurată de 3G cu viteze de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 3.0, NFC.

Lansarea este prognozată pentru MWC din Barcelona și pe piață din primăvara lui 2012. Ar intra în luptă cu HTC Radar sau Nokia Lumia 710.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×