Chrome pentru Android iese din faza beta

861 ori
<b>Chrome pentru Android iese din faza beta</b>Această săptămână este în mod clar dominată de Android și aplicațiile create pentru această platformă, printre care se numără și Chrome în varianta pentru Android. Astăzi avem un nou release pentru Chrome, care în sfârșit a depășit...

Această săptămână este în mod clar dominată de Android și aplicațiile create pentru această platformă, printre care se numără și Chrome în varianta pentru Android. Astăzi avem un nou release pentru Chrome, care în sfârșit a depășit faza beta, ajungând la versiunea 18.0.1025123.

Puteți descărca acum Chrome pentru Android de aici, în noua versiune cu mențiunea că browserul necesita minim Android 4.0 ICS sau versiuni ulterioare. Ca de obicei primiți îmbunătățiri de stabilitate pentru aplicație și o creștere a performanței, plus buguri eliminate. Cei care au testat până acum acest Firefox care a ieșit din beta afirma că există în continuare unele probleme cu fonturile și limbajul, mai ales faptul că nu se păstrează mărimea fontului pe toate site-urile. O listă completă de buguri se află aici și include și o problemă cu zoomul pe tablete.

Android Chrome Browser

La capitolul avantaje, aplicația vine cu navigare mai rapidă și puteți alege între rezultate de căutare pe măsură ce scrieți adrese în aceeași bară. Primiți și o încărcare accelerată a paginilor, scroll și zoom mai fluid și alternarea între un număr infinit de taburi, sau cel puțin așa promite Google. Există și opțiunea de a trece între taburi de parcă ar fi cărți de joc, pe care ați văzut-o în acțiune într-o recenzie Mobilissimo.ro pentru varianta beta a browserului.

Chrome pentru Android iese din faza beta

Chrome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×