Chrome pentru Android primește o nouă actualizare, include mod full-screen pentru tablete și traducere automată a paginilor

Autor:  | Publicat în:  Google 1.031 ori
<b>Chrome pentru Android primește o nouă actualizare, include mod full-screen pentru tablete și traducere automată a paginilor</b>Chrome pentru Android a primit o nouă actualizare ce aduce suport pentru modul full-screen pe tablete și posibilitatea de a traduce automat paginile în limba preferată de utilizator. Cu această actualizare, aplicația Chrome ajunge la versiunea...

Chrome pentru Android a primit o nouă actualizare ce aduce suport pentru modul full-screen pe tablete și posibilitatea de a traduce automat paginile în limba preferată de utilizator.

Cu această actualizare, aplicația Chrome ajunge la versiunea 28.0.1500.64, ce include printre altele și câteva bug fix-uri, îmbunătățiri ale performanței și o nouă interfață pentru limbile cu scriere de la dreapta la stânga.

Google Translate este prezent în aplicația Chrome de pe Android încă din luna mai, dar de-abia de la această actualizare a fost integrat în aplicație, iar acum Chrome poate traduce automat paginile în limba utilizatorului.

Google Chrome - Android

Chrome este unul dintre cele mai bune browsere disponibile pe Android și sunt nerăbdător să văd ce mai poate implementa Google browser-ului pentru a se apropia cât mai mult de experiența oferită de varianta desktop a aplicației, care este, după părerea mea cea mai bună soluție disponibilă pentru PC, oferind o navigare rapidă, plus foarte multe opțiuni de customizare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×