BlackBerry A10 ajunge pe web și În imagini, va sosi către final de an

994 ori
<b>BlackBerry A10 ajunge pe web și În imagini, va sosi către final de an</b>Se pare că portofoliul celor de la BlackBerry va include noi terminale în acest an, în ciuda zvonurilor recente cu privire la situația precară a companiei. știm deja că ni se pregătește un phablet și câteva modele midrange, iar unul dintre...

Se pare că portofoliul celor de la BlackBerry va include noi terminale în acest an, în ciuda zvonurilor recente cu privire la situația precară a companiei. știm deja că ni se pregătește un phablet și câteva modele midrange, iar unul dintre acestea din urmă ar putea fi chiar BlackBerry A10, pe care îl admirați mai jos.

Se presupune că handsetul vacompleta nouă gama BlackBerry, care le include și pe Z10 și Q10, lansate la început de an, dar și pe Q5. Operatorul american Sprint se va ocupa de lansarea lui A10 undeva în noiembrie. Din păcate în afară de nume nu știm mare lucru despre acest model, în afara faptului că va fi un terminal full touch, cu un design al părții din spate ce aduce mai mult cu Q10 decât cu A10.

BlackBerry A10 ajunge pe web și În imagini, va sosi către final de an

Privit din fata smartphone-ul seamănă leit cu un Z10 și sunt tare curios ce fel de cameră aduce ieri. Am auzit recent vorbindu-se de un flagship BlackBerry, care în mod bizar ar urma să se axeze pe gaming, în ciuda reputației de "telefon pentru oameni de afaceri", pe care o are acest brand. Să fie A10 acest model sau un alt viitor release?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×