Chromecast suportă acum screen mirroring de pe terminalele Android pe TV

1.188 ori
<b>Chromecast suportă acum screen mirroring de pe terminalele Android pe TV</b>Google oferă acum posibilitatea de a face screen mirroring de pe un terminal Android pe televizor prin Chromecast. Până acum puteați folosi micul dongle și softurile asociate pentru a face streaming audio sau video sau de alte conținuturi de pe...

Google oferă acum posibilitatea de a face screen mirroring de pe un terminal Android pe televizor prin Chromecast. Până acum puteați folosi micul dongle și softurile asociate pentru a face streaming audio sau video sau de alte conținuturi de pe Internet pe TV, dar acum ce se va vedea pe telefon se va vedea și pe televizor.

Fie că sunteți în Google Maps, într-o aplicație de editare foto, pe un site sau într-un joc, totul va fi afișat pe marele ecran. Deocamdată funcția de screen mirroring este în faza beta și sunt suportate doar cele mai noi modele de la HTC, LG, Samsung și evident modelele Nexus. Va fi nevoie de versiunea 1.7 a aplicației Chromecast pentru Android, iar unii utilizatori au descoperit deja opțiunea Cast Screen în zona Quick Settings de pe Android.

în cazul în care nu aveți la dispoziție această opțiune, puteți apăsa pe butonul Cast Screend în aplicația asociată. Odată ce ați făcut acest lucru, va trebui doar să selectați Chromecast în rețeaua voastră pe televizor și tot ce vedeți pe ecranul tabletei sau telefonului va fi și pe TV. Terminalele suportate includ Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, Nexus 10, Galaxy S4 și S5, LG G2 și G3, Galaxy Note 3 și Galaxy Note 10 2014 Edition.

Puteți descărca APK-ul necesar de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×