Panasonic T41, un nou smartphone KitKat lansat În India la preț de doar 133 dolari

722 ori
<b>Panasonic T41, un nou smartphone KitKat lansat În India la preț de doar 133 dolari</b>Se pare că nu doar producătorii locali lansează smartphone-uri accesibile în India, ci și cei internaționali. Un exemplu este Panasonic, cu noul său handset T41, lansat în India la prețul de 133 de dolari. Acest model este dotat cu un display IPS...

Se pare că nu doar producătorii locali lansează smartphone-uri accesibile în India, ci și cei internaționali. Un exemplu este Panasonic, cu noul său handset T41, lansat în India la prețul de 133 de dolari. Acest model este dotat cu un display IPS de 4.5 inch și rulează Android 4.4 KitKat.

De obicei vedem lansări de gen de la producători ca Micromax sau Lava, care mai nou operează și în zona Windows Phone. Panasonic T41 se remarcă printr-un display IPS cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, două sloturi SIM și un procesor quad core tactat la 1.3 GHz. Dotările sale includ și 512 MB RAM, 4 GB memorie internă și un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB memorie internă în plus. Avem parte și de o cameră principală de 5 megapixeli în spate, cu blitz LED și autofocus.

T41 folosește o cameră frontală de 0.3 MP și vine cu obișnuitele GPRS, EDGE, 3G, WiFi și Bluetooth. La interior se afla o baterie Li-Polymer de 1650 mAh, iar produsul cântărește 120 de grame. Noul handset Panasonic măsoară 8.3 mm în grosime și vine cu funcții precum Gesture Play, care permite deblocarea telefonului prin desenarea unui simbol pe ecran. Pe când și la noi modele Panasonic de genul?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×