Clienții Orange vor fi răsfățați ! Asta promite compania Orange, care lansează Academia de Vânzări și În România

1.583 ori
<b>Clienții Orange vor fi răsfățați ! Asta promite compania Orange, care lansează Academia de Vânzări și În România</b>Clienții Orange vor fi răsfățați ! Asta promite compania Orange, care lansează Academia de Vânzări și în România. Programul este destinat angajaților și partenerilor companiei, care lucrează direct cu clienții &ldquo;Prin lansarea Academiei...

Clienții Orange vor fi răsfățați ! Asta promite compania Orange, care lansează Academia de Vânzări și în România. Programul este destinat angajaților și partenerilor companiei, care lucrează direct cu clienții

“Prin lansarea Academiei de Vânzări îi pregătim pe colegii noștri să ofere clienților Orange o experiență unică. Totodată, ne așteptăm ca proiectul să contribuie la creșterea gradului de motivare a angajaților și a partenerilor, prin implicarea lor într-un program personalizat de dezvoltare profesională. La finalul acestuia vor avea șansa să obțină o certificare care să le ateste capabilitățile și care le va asigura un traseu ascendent în carieră ”, declară Andreea Pătrașcu, Training & Organisational Development Manager Orange România.

Anual, “academicienii“ vor fi implicați într-o adevărată experiență de învățare care presupune cursuri, feedback la locul de muncă, studiu individual, schimb de experiență, discuții de grup moderate, concursuri, feedback de la clienți reali și sesiuni de training online, se arată într-un comunicat dat publicității de Orange.

Investiția in program se ridica la peste 1 milion de euro si cuprinde 1 centru de training cu 7 sali de curs, 1 magazin "laborator" si aproximativ 2800 de "studenti" instruiti in primul an, atat angajati Orange, cat si parteneri.

Academia de Vânzări face parte dintr-un proiect internațional, dezvoltat de către grupul France Telecom - Orange în 11 țări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×