Telefon cu dubla clapeta: Samsung Zeal; va functiona inovatia?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.514 ori
<b>Telefon cu dubla clapeta: Samsung Zeal; va functiona inovatia?</b>Nu intotdeauna nou inseamna si bun... Acesta ar putea fi si cazul lui Samsung Zeal, terminal mobil ce surprinde printr-un design bazat pe doua mecanisme tip clapeta integrate in aceeasi carcasa. Unul dintre ele se aplica orizontal si celalalt vertical....

Nu intotdeauna nou inseamna si bun... Acesta ar putea fi si cazul lui Samsung Zeal, terminal mobil ce surprinde printr-un design bazat pe doua mecanisme tip clapeta integrate in aceeasi carcasa. Unul dintre ele se aplica orizontal si celalalt vertical.

Acest model Samsung este deocamdata menit sa ajunga in portofoliul operatorului american Verizon Wireless si mai aflam ca handsetul incorporeaza o tastatura E Ink. Zeal aminteste de Samsung Alias 2 si transforma tastatura anterior mentionata intr-una alfanumerica sau full QWERTY, in functie de mecanismul clapetei preferat.

Samsung Zeal

Dotarile sale includ o camera de 2 megapixeli cu autofocus, Bluetooth, Skype, widgetul Social Beat, suport Office Exchange si un slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 32GB. Zeal va fi disponibil prin operatorul Verizon din SUA, din data de11 noiembrie, la pretul de 79.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani.

Va prinde acest design?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×