Clip promoțional cu mult haz: Cum se pronunță Huawei?

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.136 ori
<b>Clip promoțional cu mult haz: Cum se pronunță Huawei?</b>Huawei vrea să intre puternic și pe piața europeană sau americană după ce au ajuns să aibă un cuvânt greu de spus în Asia. în această campanie de promovare se încadrează și clipul de mai jos care încearcă să aducă un buzz pozitiv legat...

Huawei vrea să intre puternic și pe piața europeană sau americană după ce au ajuns să aibă un cuvânt greu de spus în Asia. în această campanie de promovare se încadrează și clipul de mai jos care încearcă să aducă un buzz pozitiv legat de modul în care se pronunță corect Huawei.

Adevărul că unele nume din zona de IT, Gadgets, Tehnologie sunt greu de pronunțat. La noi se preferă varianta englezească a termenilor, deși ar fi mult mai ușor să se citească așa cum se scrie. Recunosc că ar ieși niște nume cam ciudate.

La Huawei aș zice că problema este alta. Se mișcă greu în ce privește lansarea telefoanelor. Au adus Ascend P1 la CES 2012, la început de ianuarie și nici până în prezent nu a ajuns în Europa. Primul lor quad-core vine abia prin septembrie - octombrie și până atunci s-ar putea, spre exemplu, ca HTC să lanseze un quad-core din generația a doua - va fi mult mai puternic decât ce este la ora actuală în piață.

Aveți vreun telefon Huawei? Cum vi se pare brandul chinezesc?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×