Apple investighează hackul care Îți permite să cumperi gratuit din App Store

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.370 ori
<b>Apple investighează hackul care Îți permite să cumperi gratuit din App Store</b>A început să circule de câteva ore pe web povestea unui hacker rus care a găsit o metodă de a face cumpărături din App Store complet gratuit. Nu e vorba chiar de cumpărături de aplicații, ci cumpărături DIN aplicații, astfel că dacă vreți...

A început să circule de câteva ore pe web povestea unui hacker rus care a găsit o metodă de a face cumpărături din App Store complet gratuit. Nu e vorba chiar de cumpărături de aplicații, ci cumpărături DIN aplicații, astfel că dacă vreți să cumpărați upgrade-uri într-un joc sau alte asemenea îmbunătățiri, veți reuși fără a plăti. Apple investighează deja situația.

Cumpărăturile "in app" aduc profituri serioase producătorilor de jocuri, mai ales celor care își oferă jocurile gratuit, mizând pe metoda freemium de a obține profit. Interesant în cazul acestui hack este că el este ușor de reprodus și pe alte terminale iOS, chiar și cele care nu au trecut prin jailbreak. Deocamdată Apple afirma că verifica problema și subliniază faptul că siguranța clienților săi este foarte importantă, atât pentru companie, cât și pentru comunitatea dezvoltatorilor.

Cei de la The Next Web au publicat un interviu cu hackerul Borodin, în care el explica procesul de hack, cum i-a păcălit pe cei de la Apple și chiar cum se poate rezolva problema. Până ce se vor face modificări la Cupertino e posibil cam pentru oricine (teoretic) să aibă acces la hack.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×