Clona clonei iPhone - Emgeton Mini, aproape un Meizu M8

1.478 ori
<b>Clona clonei iPhone - Emgeton Mini, aproape un Meizu M8</b>In vreme ce Meizu se pregateste in continuare de lansarea celei mai celebre clone iPhone, M8, compania Emgeton se remarca clonand produsul celor de la Meizu. Telefonul din imaginea de mai sus aduce cu siguranta cu un iPhone, dar pare mai degraba apropiat...

In vreme ce Meizu se pregateste in continuare de lansarea celei mai celebre clone iPhone, M8, compania Emgeton se remarca clonand produsul celor de la Meizu.

Telefonul din imaginea de mai sus aduce cu siguranta cu un iPhone, dar pare mai degraba apropiat de un M8, principala diferenta fata de acestta fiind display-ul mai mic, de 3.2 inchi cu o rezolutie de 720 x 480 pixeli. Procesorul ARM11 cu care soseste acest terminal va permite rularea OS-ului Windows Mobile 6 Pro sau a lui Windows CE 6.0.

Pe lista de specificatii a acestei clone iPhone se afla si suport pentru playback video la 30 fps, Bluetooth, TV-Out si o camera de 3 megapixeli. Acum ramane de vazut daca si Emgeton va repeta greselile celor de la Meizu, oferind un telefon plin de buguri, cel putin la capitolul software si poate la fel de controversat in ce priveste copyrightul si legalitatea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×