Browserul Opera Mobile 9.5 Beta a fost lansat

1.331 ori
<b>Browserul Opera Mobile 9.5 Beta a fost lansat</b>Dupa o mica intarziere si amanare, browserul Opera Mobile 9.5 a fost in sfarsit lansat, in varianta beta 1. Utilizatorii se pot astepta evident la buguri, dar avem de-a face cu siguranta cu un browser mai bun decat cel pe care-l folositi acum pe telefonul...

Dupa o mica intarziere si amanare, browserul Opera Mobile 9.5 a fost in sfarsit lansat, in varianta beta 1. Utilizatorii se pot astepta evident la buguri, dar avem de-a face cu siguranta cu un browser mai bun decat cel pe care-l folositi acum pe telefonul mobil.

Aceasta versiune include suport pentru zoom prin dublu tap, mod landscape, salvarea paginilor in mod offline, browsing sub forma de taburi, completarea automata a URL-urilor, o bara de cautare Google si alte functii. Se pare ca Google Gears si suportul pentru video-uri Flash vor fi adaugate pe parcurs.

In timp ce testati Opera Mobile 9.5 retineti faptul ca ne asteapta o experienta deosebita in aceasta vara, prin lansarea lui Mozilla Firefox Mobile, probabil cel mai asteptat browser al anului dupa Firefox 3, doboratorul de recorduri mondiale. In plus, banuim ca vom vedea in urmatoarele luni si un nou Safari si poate si un browser inovator realizat de catre Google pentru Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×