Samsung Galaxy S8 atinge 550.000 de precomenzi în Coreea de Sud în 2 zile, depăşind aşteptările cele mai optimiste

1.080 ori
<b> Samsung Galaxy S8 atinge 550.000 de precomenzi în Coreea de Sud în 2 zile, depăşind aşteptările cele mai optimiste</b>Startul programului de precomandă pentru Samsung Galaxy S8 se pare că a depășit și estimările inițiale, asta pentru că în cele câteva zile de la debutul acestui program, au fost înregistrate mai bine de 550.000 precomenzi în Coreea de Sud. Acestea se

Scriam cu puţină vreme în urmă că Samsung Galaxy S8+ a ajuns la precomandă în Coreea de Sud, contra sumei de 1010 dolari. Reţineţi că e versiunea cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Între timp Galaxy S8 a debutat cu dreptul în Coreea de Sud, înregistrând deja 550.000 de precomenzi în ultimele zile.

Numărul depăşeşte chiar şi aşteptările celor mai optimişti analişti şi experţi. Cele 550.000 de precomenzi au fost înregistrate în doar primele 2 zile, deci saltul la peste 1 milion de unitati e foarte plauzibil când va fi gata săptămâna. Această performanţă înseamnă şi o surclasare a lui Galaxy S7, care a primit doar 100.000 de precomenzi în acelaşi interval.

Note 7 a stat mai bine, cu 200.000 de precomenzi, dar tot e departe de reuşita lui Galaxy S8. Cererea ridicată a dus chiar la revizuirea estimărilor analiştilor cu privire la Galaxy S8 şi S8+. Samsung SDI şi Samsung Electro-Mechanics ar putea chiar face un salt de profit datorită acestor terminale, după ce au avut pierderi operaţionale în trimestrul 4 anul trecut.

Samsung promitea de la debut că S8 va depăşi predecesorii la vânzări şi se pare că a avut dreptate. Aşteptându-se la cerere ridicată, producătorul sud coreean deja dublase numărul iniţial de unităţi al celor două terminale în comparaţie cu generaţia Galaxy S7. Măsura în care S8 e un hit de anvergura unui iPhone va fi dată de vânzările şi comenzile din SUA şi China totusi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×