Clona perfectă de Samsung Galaxy S III ar păcăli pe oricine! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 3.906 ori
<b>Clona perfectă de Samsung Galaxy S III ar păcăli pe oricine! (Video)</b>Cele mai celebre clone de telefoane mobile vin din China și acum avem o nouă isprava din partea asiaticilor, care au creat o clonă aproape perfectă pentru Samsung Galaxy S III. Terminalul și-a făcut apariția pe YouTube recent și poartă numele de...

Cele mai celebre clone de telefoane mobile vin din China și acum avem o nouă isprava din partea asiaticilor, care au creat o clonă aproape perfectă pentru Samsung Galaxy S III. Terminalul și-a făcut apariția pe YouTube recent și poartă numele de HDC Galaxy S3, el fiind analizat în acest clip de către retailerul online chinez Android-sale.

Printre diferențele între cele două modele se număra lipsa logo-ului Samsung din partea frontală, grosimea crescută a clonei și faptul că difuzorul și blițul și-au inversat locurile. în plus și specificațiile sunt diferite, deci nu vă așteptați ca acest frate vitreg să fie un smartphone quad core. Terminalul vine cu un display TFT de 4.7 inch, o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, 512 MB RAM și un procesor MTL MT6575 de 1 GHz. în plus telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread și o face destul de bine, după cum se vede și în clip.

De obicei ne așteptăm ca astfel de clone să nu se miște bine sau să aibă probleme cu lagul, dar nu este cazul aici. Telefonul se mișcă bine atât în interfața Android, cât și în jocul Temple Run, prezentat tot în clipul de mai jos. Prețul acestei copii este de doar 209 dolari și șansele sunt foarte mari să nu părăsească vreodată China. Voi ați cumpăra așa ceva?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×