Apple a furat tehnologia de anulare a zgomotului de fond de la Noise Free?! Aceștia acuză compania din Cupertino!

990 ori
<b>Apple a furat tehnologia de anulare a zgomotului de fond de la Noise Free?! Aceștia acuză compania din Cupertino!</b>Ultima oară când Apple a fost acuzată de vreun furt a fost atunci când s-a gândit la o zonă de notificări în iOS, care amintește foarte mult de cea din Android. Acum gigantul american este acuzat din nou, de această dată de faptul că ar fi...

Ultima oară când Apple a fost acuzată de vreun furt a fost atunci când s-a gândit la o zonă de notificări în iOS, care amintește foarte mult de cea din Android. Acum gigantul american este acuzat din nou, de această dată de faptul că ar fi "împrumutat" în mod ilicit tehnologia de anulare a zgomotului de fond de la compania Noise Free.

După 3 ani de tratative cu Apple, Noise Free s-a săturat de diplomație și face acum aceste acuzații. Există și un proces pornit în tribunalul din California cu o săptămână în urmă, în cadrul căruia Noise Free afirmă că inițial avea relații cordiale cu Apple. Aflăm și că din 2007 creatorul lui iPhone a primit documente, prezentări și instrucțiuni, ba chiar și demo-uri hardware de la compania care a înaintat plângerea. Toate aceste tehnologii și informații au fost oferite cu un contract de confidențialitate.

în 2010, în vreme ce încerca să obțină un contract cu Apple, Noise Free a aflat cu surprindere că doi dintre inginerii Apple care asistaseră la prezentări au depus deja cererea pentru un brevet pe tema anularii zgomotului de fond. Evident, Noise Free nu crede în coincidențe și afirmă că i-ar fi fost furată tehnologia. Mai interesant e faptul că Apple ar fi dat tehnologia celor de la Noise Free companiei Audience, un rival pentru aceștia. și mai trist e ca apoi Apple a cumpărat chipuri cu această funcție tot de la Audience, evitându-i total pe Noise Free. Oare va avea această firmă câștig de cauză, acolo unde nici măcar Samsung nu câștigă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×