Clujul din nou pe harta Nokia! O aplicatie dezvoltata la Cluj intra in finala unui concurs organizat de finlandezi

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.776 ori
<b>Clujul din nou pe harta Nokia! O aplicatie dezvoltata la Cluj intra in finala unui concurs organizat de finlandezi</b>Publicatia Ziua de Cluj ne informeaza ca o aplicatie informatica dezvoltata la Cluj a intrat in finala competitiei "Calling All Innovators", organizata de Nokia. Numele proiectului este "Car Black Box", iar softul a fost creat de catre Neusoft Mobile...

Publicatia Ziua de Cluj ne informeaza ca o aplicatie informatica dezvoltata la Cluj a intrat in finala competitiei "Calling All Innovators", organizata de Nokia.

Numele proiectului este "Car Black Box", iar softul a fost creat de catre Neusoft Mobile Solutions Cluj-Napoca, intrand in categoria "Life Improvement" in cadrul competitiei. Aceeasi categorie mai include 3 alte aplicatii din China, Africa de Sud si Egipt. Adrian Stezar, manager de proiect pentru Car Black Box afirma ca aplicatia a fost creata pentru persoanele care fac drumuri lungi si doresc sa fie in siguranta.

Un alt program dezvoltat la Cluj a intrat in finala nationala, "SMS Protection", iar in ce priveste Car Black Box, softul a atins deja 3000 de descarcari in 2 saptamani. Precizam ca aplicatia este disponibila gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×