Tabletul Samsung Galaxy Tab va costa 699 euro/799 euro (variante de 16/32 GB)

1.666 ori
<b>Tabletul Samsung Galaxy Tab va costa 699 euro/799 euro (variante de 16/32 GB)</b>Dupa ce am asistat la lansarea tabletului Samsung Galaxy Tab cu 2 zile in urma in cadrul IFA 2010, iata ca au inceput sa apara si primele informatii cu privire la pretul acestui terminal. Surse neoficiale din cadrul unor retaileri europeni afirma ca...

Dupa ce am asistat la lansarea tabletului Samsung Galaxy Tab cu 2 zile in urma in cadrul IFA 2010, iata ca au inceput sa apara si primele informatii cu privire la pretul acestui terminal. Surse neoficiale din cadrul unor retaileri europeni afirma ca Galaxy Tab ar putea costa 699 euro in versiunea cu memorie de 16 GB, respectiv 799, in varianta de 32 GB.

Deocamdata tabletul se pregateste de lansare in Germania, Franta si Marea Britanie si suntem siguri ca va ajunge si in Romania inainte de venirea iernii. Intre timp, Samsung tine sa aminteasca participantilor la IFA 2010 ca orice pret aparut pe web in ultimele zile reprezinta o speculatie, deci s-ar putea ca tabletul sa coste mai putin in realitate (speram).

Daca preturile sunt totusi reale, doar operatorii care vor adopta acest terminal il mai pot salva, caci nu oricine este dispus sa cheltuie 700 de euro pentru un rival al lui Apple iPad. Printre primii operatori care vor colabora cu Samsung se numara O2 Germania, care anunta pe contul sau de Twitter ca va oferi Galaxy Tab la pretul de 759 euro, in acest mod: 99 de euro platiti initial si apoi 27.50 euro pe luna platiti timp de 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×