Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak afirma că iPhone-urile sunt depășite

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.794 ori
<b>Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak afirma că iPhone-urile sunt depășite</b>Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak e genul de om care niciodată nu se ascunde după degete și spune mereu ce gândește. Cu toate acestea el reușește să rămână o persoană jovială și simpatică și a colaborat cu Steve Jobs decenii întregi. El...

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak e genul de om care niciodată nu se ascunde după degete și spune mereu ce gândește. Cu toate acestea el reușește să rămână o persoană jovială și simpatică și a colaborat cu Steve Jobs decenii întregi. El a fost surprins recent zicând că Apple rămâne în urmă pe partea de smartphone-uri.

Wozniak a declarat pentru Wiwo.de că "suntem în urmă cu dotările smartphone-urilor" și Samsung a prins Apple din urmă, fiind un rival pe măsură companiei din Cupertino. Woz nu se sfiește să afirme că Samsung realizează produse foarte bune, fapt indicat și dominația lor asupra pieței de telefoane mobile. Nu e vorba doar de vânzări uriașe și acoperirea tuturor segmentelor de produse, ci faptul că Samsung mereu experimentează și aduce tehnologii noi. Gândiți-vă numai câte gesturi de control și interacțiune cu persoana a adus Galaxy S III.

Asta ca să nu mai vorbim de zecile de funcții ale lui S Pen pe Note II. Deși Steve Wozniak nu mai are un cuvânt greu de spus la Apple, opinia sa este respectată și va avea ecou în sânul companiei, cunoscută fiind dorința inginerilor și designerilor Apple de a inova mereu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×