Următoarea tableta Nexus 7 ar putea folosi un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.289 ori
<b>Următoarea tableta Nexus 7 ar putea folosi un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro</b>în luna mai a acestui an, atunci când ne așteptam să aibă loc Google I/O și anunțarea viitorului Android, am putea asista și la debutul unui urmaș pentru Nexus 7. Miza acestui produs este mare, deoarece el va fi cel care se va bate de la egal cu...

în luna mai a acestui an, atunci când ne așteptam să aibă loc Google I/O și anunțarea viitorului Android, am putea asista și la debutul unui urmaș pentru Nexus 7. Miza acestui produs este mare, deoarece el va fi cel care se va bate de la egal cu iPad Mini 2. Ei bine, zvonurile afirmă acum că noul Nexus 7 va avea un procesor Qualcomm.

Zvonuri apărute recent pe web indică faptul că tableta de nouă generație va suporta o rezoluție Full HD în locul celei 1280 x 800 de pe prima generație de tableta, iar aceasta nu va fi singura schimbare. Analistul Michael McConnell de la Pacific Crest crede că Google nu va colabora cu Nvidia pentru a dezvolta chipsetul de pe noul Nexus 7, ci va apela la Qualcomm. Astfel, nouă tableta va avea un prcesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro, spre deosebire de Nexus 7, care avea unul Tegra 3.

E drept că Google ar fi putut să aleagă Tegra 4 aici, dar există două motive pentru a prefera Qualcomm: prețul competitiv și faptul că tot Qualcomm ar furniza și modemul 3G/4G pentru tableta. Estimările arată că Google ar fi vândut 6 milioane de tablete Nexus 7 până acum, iar noul Nexus 7 ar putea fi livrat în peste 10 milioane de unități până la finalul acestui an.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×