Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak este fan XiaoMi

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 969 ori
<b>Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak este fan XiaoMi</b>Se pare că anul nou chinezesc aduce cu el o mare surpriză. în cadrul evenimentului de celebrare a noului an, compania XiaoMi l-a avut ca invitat de onoare pe Steve Wozniak, nimeni altul decât co-fondatorul companiei Apple. &nbsp; Acesta a urcat pe...

Se pare că anul nou chinezesc aduce cu el o mare surpriză. în cadrul evenimentului de celebrare a noului an, compania XiaoMi l-a avut ca invitat de onoare pe Steve Wozniak, nimeni altul decât co-fondatorul companiei Apple.

Acesta a urcat pe scenă alături de co-fondatorii XiaoMi, Lei Jun și Bin Lin. Wozniak a afirmat faptul că este extrem de emoționat de faptul că începând de acum va face parte din familia XiaoMi.

Steve va avea rolul de a aduce produsele companiei la nivel internațional. De asemenea, acesta se pare că folosește unul dintre noile smartphone-uri produse de către XiaoMi, și anume modelul MX3, ce a fost prezentat în aceste zile la CES 2014.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×