Spiral Episode 1 review: cel mai bun RPG pe care Îl puteți jucat pe iPad și iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.142 ori
<b>Spiral Episode 1 review: cel mai bun RPG pe care Îl puteți jucat pe iPad și iPhone (Video)</b>Probabil ați fost surprinși atunci când am pus jocul Spiral Episode 1 pe locul 1 în topul jocurilor anului 2013, mai ales că la acea vreme el nu primise încă review. Ei bine, acest titlu rămâne unul fantastic și asta pentru că este un RPG...

Probabil ați fost surprinși atunci când am pus jocul Spiral Episode 1 pe locul 1 în topul jocurilor anului 2013, mai ales că la acea vreme el nu primise încă review. Ei bine, acest titlu rămâne unul fantastic și asta pentru că este un RPG excelent, despre care aflați mai multe în rândurile următoare.

Spiral Episode 1 a fost testat de mine pe iPad Mini și în acest moment costă 4 dolari, deși cu câteva săptămâni în urma costă doar 1 dolar. în acest joc veți controla un personaj numit Tempus, care investighează o conspirație într-o lume futuristă numită Soleil. Aparent această lume a fost infectată de un virus, care transforma oamenii în monștri. Tempus este în simbioză cu o inteligență artificială numită Ava, care i s-a atașat de braț și îi transforma mana în armă.

Spiral Episode 1 review: cel mai bun RPG pe care Îl puteți jucat pe iPad și iPhone (Video)

Pentru a naviga în lumea lui Spiral va trebui doar să apăsați pe ecran pentru a selecta desitnatia dorită, iar în cadrul luptelor va trebui să apăsați în mod repetat pe inamici. Atacurile vor transforma mâna lui Tempus în arme diferite în funcție de distanța la care vă aflați față de inamic. Aveți la dispoziție și elemente de explorare în joc, câteva puzzle-uri și foarte multe secvențe cinematice și dialoguri.

Grafică lui Spiral arată fantastic, iar atmosfera și dialogurile sunt excelente, la nivelul unui joc de consola. Acest titlu amintește de seria Final Fantasy și de The Longest Journey, dacă vreți o comparație. Acesta e cel mai atractiv RPG jucat de mine pe o tabletă și de aici și nota de 10 din 10 pentru acest titlu, căruia îi așteptăm și continuarea.

Puteți afla prețul tabletei de pe eMAG.ro.

​Spiral Episode 1 review

Il descarcati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×