Codul lui Apple HomePod prezintă noi funcţii ale butonului Home virtual de pe iPhone 8; Șanse mari să nu avem shortcut-uri în acea zonă

1.029 ori
<b>Codul lui Apple HomePod prezintă noi funcţii ale butonului Home virtual de pe iPhone 8; Șanse mari să nu avem shortcut-uri în acea zonă</b>Dezvăluirile din codul sursă a lui Apple HomePod continuă astăzi, zi în care aflăm despre funcțiile asociate butonului home virtual pe care iPhone-ul aniversar îl va aduce. Sunt mari șanse ca în această zonă să nu existe shortcut-uri și să primim

Una dintre cele mai mari schimbări aduse de iPhone 8 faţă de predecesorii săi e faptul că va renunţa la butonul Home fizic sau capacitiv în favoarea unuia virtual. Acest sacrificiu este făcut pentru a implementa un ecran edge to edge, iar butonul virtual are avantajul posibilităţii de personalizare a funcţiilor. Avem detalii despre aceste funcţii, mulţumită unei scăpări de cod Apple.

Codul Apple indică faptul că vom avea opţiunea de a redimensiona butonul şi chiar să îl ascundem dacă nu vrem să fim deranjaţi de el în aplicaţii sau jocuri. Ca şi ultimele scăpări legate de iPhone 8 şi acestea provin tot din firmware-ul lui Apple HomePod. Tot de acolo am aflat detalii despre cameră, despre formatul terminalului sau recunoaşterea facială.

Apple iPhone 8

Dezvoltatorul Steve Troughton-Smith tocmai a descoperit informaţii noi despre butonul Home de pe iPhone 8. Acesta se va afla la marginea inferioară a ecranului edge to edge, cam în aceeaşi zonă în care ar fi fost şi butonul fizic Home. Deocamdată nu sunt indicii că dezvoltatorii vor putea să îi schimbe culoarea butonului pentru a se potrivi cu fundalul sau că aplicaţiile ar putea să îşi extindă zona de afişaj în segmentul butonului Home.

Din păcate această idee contrazice scăpările trecute, care menţionau toolbar-uri şi shortcut-uri, dar şi alte itemuri digitale plasate în acea zonă inferioară. Era un echivalent al lui Touch Bar de pe MacBook dacă vreţi. Totuşi deocamdată doar butonul Home cel virtual e afişat acolo şi atât. Acea "Function Area" apare totuşi într-o altă scăpare şi aparent e asociată şi cu o bară de status, poate una care o înlocuieşte pe cea din zona superioară a ecranului, unde se va afla difuzorul pentru convorbiri, senzorii şi camera frontală, împărţind ecranul în două segmente.

Planurile Apple s-ar mai putea schimba, dar deocamdată nu sunt şanse să vedem shortcut-uri în zona butonului Home.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×