Noi scăpări legate de iPhone 8 oferă indicii la nivel de cod că nu vom mai avea buton Home fizic

1.029 ori
<b>Noi scăpări legate de iPhone 8 oferă indicii la nivel de cod că nu vom mai avea buton Home fizic</b>Din nou codul sursă al boxei inteligente Apple HomePod ne oferă detalii referitoare la iPhone-ul aniversar. Astfel aflăm că iPhone 8 nu va opta pentru un buton home fizic, indicii cu privire la această lipsă fiind incluse prin tot software-ul acestei

Abundă scăpările legate de iPhone 8, de această dată la nivel de cod software, preluat din firmware-ul lui Apple HomePod. Difuzorul inteligent rulează o versiune specială de iOS şi aparent include coduri pentru funcţionalităţile care ajung şi pe alte device-uri. Cu această ocazie se confirmă odată pentru totdeauna că nu mai avem buton fizic pe noul smartphone.

Cod sursa Apple

Zilele trecute vedeam aspecte precum designul edge to edge şi tehnologia de recunoaştere facială confirmate de firmware-ul boxei HomePod. Acum descoperim că butonul Home dispare, fiind înlocuit de unul virtual. Dezvoltatorii Steve Troughton-Smith şi Guilherme Rambo au postat pe Twitter descoperirile lor, cu privire la acest cod. Au aflat şi că există o funcţie numită "attention detection", care ar putea reprezenta o trecere în mod silenţios a telefonului când vine vorba de notificări, dacă el detectează că priviţi ecranul deja.

Cod sursa Apple

Referinţe faciale precum "mouthstretch", "mouthsmile" sau "mouthdimple" au fost găsite. Se pare că sistemul de recunoaştere facială Apple ar fi capabil să detecteze fetele în întuneric folosind tehnologie infraroşu. Mai avem şi o funcţie tap to wake şi de vreme ce dezvoltatorii nu au găsit inidicii cu privire la un senzor Touch ID ultrasonic, e posibil ca scannerul să dispară, sau să fie integrat în butonul Power cel mare lateral.

Butonul Home este numit în cod "Home indicator" şi ar putea să dispară de pe ecran în anumite situaţii, că atunci când priviţi un clip video.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×