Vinerea asta facem live! Iată detaliile despre Mobicast 180!

608 ori
<b>Vinerea asta facem live! Iată detaliile despre Mobicast 180!</b>Săptămâna asta facem ceva diferit și anume un Mobicast live, ediție în care aveți ocazia să ne întrebați ce vă trece prin cap din domeniul tech, filme, jocuri și altele și noi vom încerca să vă răspundem în timp real. Show-ul începe la ora 20:00 și

Probabil aţi remarcat ceva ciudat pe canalul YouTube Mobilissimo.ro de curând şi anume fața mea apărând vreo 2-3 minute într-un live spontan. Totul este doar o pregătire și test pentru Mobicast 180, care va sosi vineri. Avem detalii mai jos!

În primul rând aflaţi că la ora 20:00 vineri, pe 11 august vom face un live de 10-15 minute, pe principiul AMA (Ask Me Anything). Voi răspunde la întrebări, atât cele clasice tip "cumpăr telefonul ăla sau ăla", cât şi tipicul "CF?" sau "când testezi OnePlus 5?". După ce am încercat un Sony Xperia XZ Premium şi iPhone 7 pentru a face live pe YouTube, am rămas la iPhone 7, pentru că are calitatea mai bună şi microfonul mai bun.

Am remarcat mult entuziasm la acele două teste, deci va fi un live super reuşit, estimez eu. Singura problemă ar fi fluxul de întrebări care va sosi, dar voi încerca să navighez printre ele. O să discutăm despre cele mai noi scăpări de telefoane, despre ce mai avem în teste, ce jocuri am mai jucat, dar şi despre diferite subiecte de divertisment.

Reţineţi totuşi ora, 20.00 şi ziua, vineri 11 august. Alex out!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×