Ultimele schiţe şi brevete pentru Surface Phone se transformă în randări profesioniste (Concept)

1.066 ori
<b>Ultimele schiţe şi brevete pentru Surface Phone se transformă în randări profesioniste (Concept)</b>Pe seama ultimelor brevete primite de Surface Phone, designer-ul David Breyer a decis să creeze o serie de randări concept foarte detaliate, imagini ce pot fi admirate mai jos. Ele deschid apetitul fanilor Microsoft și remarcăm

Uneori designerii entuziaşti nu mai aşteaptă să vadă scăpări ale unor telefoane mobile şi preiau până şi schiţe, scăpări de dimensiuni sau huse pentru a crea un obiect al fanteziei lor. Este şi cazul celui mai nou Surface Phone, pe care îl vedem randat mai jos şi care e clar inspirat de ultimele brevete pentru un terminal dual display scăpate pe web.

Concept Surface Phone

Ne-am obişnuit deja cu ideea că vom vedea un telefon cu două ecrane, care atunci când lucrează împreună transformă device-ul într-un soi de tableta. Ceea ce vedeţi aici este un telefon concept creat de către designer-ul David Breyer, pe baza brevetelor recente. Terminalul ar rula misteriosul OS Andromeda, care va fi probabil o versiune derivată de Windows 10. Terminalul arată ca un soi de Nintendo DS ceva mai inestetic şi mai masiv.

Concept Surface Phone

Cele două ecrane sunt unite de o balama foarte discretă şi au unghiuri generoase de rotire. Vom vedea un port USB Type-C în zona inferioară a telefonului şi nici urmă de butoane. Lateral se va afla un soi de mini display pentru notificări, care aminteşte de abordarea de pe telefoanele Samsung Galaxy Edge. Va afişa noile notificări fără a fi nevoie să deblocaţi terminalul. Avem şi o reprezentare a acestui concept în mod tent.

Concept Surface Phone

Apare şi în Surface Pen grosuţ şi sincer să fiu acest concept mă duce cu gândul la mini laptop-urile VAIO sau la momentul când Nokia încerca să spargă secretul lui QWERTY în combinaţie cu Harmattan pe Nokia N950. Tot Nintendo DS rămâne totuşi cel mai apropiat format, unul de care până şi Nintendo s-a lepădat. Nu cred că va prinde la public acest design, dacă va deveni real.

Concept Surface Phone

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×