Allview ne oferă o privire de ansamblu la interiorul și exteriorul lui X4 Soul Infinity! Iată clipurile teaser!

1.322 ori
<b>Allview ne oferă o privire de ansamblu la interiorul și exteriorul lui X4 Soul Infinity! Iată clipurile teaser!</b>Brașovenii de la Allview continuă campania de teasing destinată lui Allview X4 Soul Infinity și astăzi ni se oferă o privire de ansamblu la interiorul și exteriorul acestui handset cu display 18:9. Este primul telefon Allview dezvoltat în întregime

Vestea că Allview construiește un smartphone propriu de la zero ne-a luat prin surprindere și am avut chiar ocazia de a discuta pe această temă într-un material video pe care vi l-am prezentat anterior. Aici colegul nostru Alex și Emil de la Gadget.ro au vorbit între 4 ochi despre schițele pe care Allview le-a oferit pentru smartphone-ul numit X4 Soul Infinity și așteptat să debuteze oficial în perioada următoare.

Dacă nu ați văzut clipul atunci îl găsiți aici și continuând cu vestea de astăzi, aflați că Allview are pentru noi două materiale video de tip teaser. Ni se prezintă în detaliu atât exteriorul cât și interiorul smartphone-ului ce va impresiona printr-un raport screen-to-body generos de aproximativ 80%, inclusiv plasarea componentelor de la interior. Un detaliu interesant pe care îl remarcăm aici este că telefonul vine cu jack audio!

În partea de jos pare a se afla și un port USB Type-C reversibil și tot aici avem grila pentru difuzor și microfonul. Am aflat că Allview X4 Soul Infinity va opta pentru o cameră selfie de 8 megapixeli, asta în vreme ce restul specificațiilor lipsesc. Avem vești bune însă și asta pentru că în curând vă vom prezenta un nou episod din seria de discuții pe tema Allview X4 Soul Infinity, de această dată hardware-ul fiind luat la rost.

Așteptăm cu mare interes lansarea primului smartphone Allview cu display 18:9 și suntem curioși să aflăm și la ce preț va ajunge acest produs pe piață!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×