Cofondatoarea HTC, Cher Wang e convinsă că tehnologia 5G ne va duce spre noi designuri şi formaturi de smartphone-uri

2.790 ori
<b>Cofondatoarea HTC, Cher Wang e convinsă că tehnologia 5G ne va duce spre noi designuri şi formaturi de smartphone-uri</b>Chiar dacă anul a început de mai bine de 2 luni, HTC nu a lansat vreun telefon nou şi nici nu a dat semne că ar pregăti aşa ceva pentru debut prea repede. Compania continua totuşi să lucreze în fundal la produse noi şi are chiar o viziune pentru sosirea..

Chiar dacă anul a început de mai bine de 2 luni, HTC nu a lansat vreun telefon nou şi nici nu a dat semne că ar pregăti aşa ceva pentru debut prea repede. Compania continuă totuşi să lucreze în fundal la produse noi şi are chiar o viziune pentru sosirea tehnologiei 5G. Aflăm părerea cofondatoarei HTC, Cher Wang mai jos.

Cher Wang are şi rolul de directoare în cadrul companiei şi a făcut recent o serie de declaraţii cu privire la viziunea sa pentru tehnologia 5G. Comentariile au fost postate pe contul de Instagram al companiei sub forma unei imagini, cum vedem citatele inspiraţionale uneori. Oficialul a declarat că tehnologia 5G va reduce stresul asupra device-urilor privind putere de procesare aflate pe device, iar forma standard a telefonului se va schimba radical.

Cofondatoarea HTC, Cher Wang e convinsă că tehnologia 5G ne va duce spre noi designuri şi formaturi de smartphone-uri

Desigur se referă la faptul că odată ce ai tehnologie 5G, cu viteze teoretice şi de 10 Gbps nu mai are rost să laşi greul procesării pe device, când totul se poate petrece în cloud. O paralelă este cu serviciul PlayStation Now. Ce rost are să ai un PlayStation uriaş dacă te poţi juca jocuri din cloud şi ai putea avea nevoie doar de o conexiune WiFi bună, fără stres pe CPU/GPU?

HTC are toate motivele să vorbească despre 5G, fiind totuşi prima companie cu un smartphone 4G pe piaţă. Au avut şi primul telefon cu cameră 3D, primul telefon cu Android şi multe alte premiere. HTC continuă totuşi să pice ca valoare a acţiunilor. Se întâmplă totuși şi lucruri bune, precum influxul de 1.1 miliarde de dolari de la Google, atunci când Marele G a cumpărat secţiunea care s-a ocupat de telefoanele Pixel.

Să fi găsit HTC reţeta pentru un smartphone incredibil de subţire şi uşor, care lasă procesarea pe seama cloud-ului în epoca 5G? Ca atare orice fel de grosime şi format ar fi în cărţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×