HTC pregăteşte lansarea unui telefon de gaming; Iată ce ştim despre el

946 ori
<b>HTC pregăteşte lansarea unui telefon de gaming; Iată ce ştim despre el</b>Pe lângă smartphone-ul bazat pe BlockChain, iată că HTC lucrează și la un smartphone de gaming pe care îl vor lansa cândva într-un viitor apropiat. Existența acestui dispozitiv a fost confirmată astăzi și totodată aflăm că producătorul taiwanez

De ani buni se zvoneşte că HTC pregăteşte un telefon Vive de gaming, axat pe VR. Am văzut şi concepte precum cel din imaginea acestui articol, dar nimic concret până acum. Ei bine HTC a confirmat astăzi că există un telefon de gaming în pregătire.

Acest segment e pe val în ultimul an, după debutul lui Razer Phone, apoi Xiaomi Blackshark, Nubia Red Magic şi în curând şi ASUS ROG Phone. Cât despre telefonul HTC axat pe gaming, acesta a fost confirmat în cadrul unui eveniment din Taiwan, menit pentru lansarea lui HTC U12+ Mayday Limited Edition. Chen Baijun, şeful HTC Taiwan a declarat că va continua colaborarea cu Mayday pentru a îmbunătăţi designul şi conţinuturile de pe terminalele HTC.

Conform lui Chen Bojun, HTC va mai lansa telefoane mobile în trimestrul 3 şi 4 al acestui an, inclusiv modele midrange şi high end mai bine adaptate la experienţa HTC Vive. Aflăm şi că HTC ia în calcul colaborarea cu producatori de jocuri pe viitor. Deocamdată se poartă doar discuţii şi ideea mi se pare una bună. Chiar dacă mai sus v-am tot dat exemple de telefoane de gaming, nici unul nu a debutat cu exclusivităţi şi parteneriate de gaming.

Imaginaţi-vă dacă un telefon HTC de gaming ar sosi cu vreun shooter exclusiv în stil PUBG sau vreun joc RPG sau de strategie. Ar făcea furori cu atât mai mult, pentru că ar fi şi motivaţia de a pune mâna pe noul joc. Ideea de Vive Phone rămâne pe masă în continuare, chiar dacă asta înseamnă consum foarte ridicat de baterie şi preţ piperat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×