iPhone 11 are puterea de a prăbuşi brandul Apple, dacă vine cu un design prea riscant; Iată teorii!

2.253 ori
<b>iPhone 11 are puterea de a prăbuşi brandul Apple, dacă vine cu un design prea riscant; Iată teorii!</b>Cum unii nu au fost prea încântați de design-ul adus de Apple pentru iPhone-ul aniversar, majoritatea criticând decupajul din ecran și camera foto din spate ce iese prea mult în relief, era de așteptat îngrijorarea publicului pentru viitoarele

Chiar dacă mai avem mult de aşteptat până la lansarea lui iPhone 11, au apărut deja câteva teorii cu privire la design-ul său, iar acestea nu sunt chiar pozitive. Sursele se contrazic, iar firele sunt despicate în 8, nu 4, aşa că vom încerca să navigăm coerent în marea de speculaţii. Hai să vedem ce ne aşteaptă la toamnă.

iPhone 11

În primul rând Apple nu e genul de companie care să vină cu un design nou în 2017 şi apoi să îl schimbe complet în 2018. Ca atare ar fi bizar să renunţe la "breton" şi să revină la Touch ID, deci asta e stabilit. E totuşi posibil ca urmaşii lui iPhone 8 şi 8 Plus să includă scanner de amprente în ecran, renunţând deci şi ei la butonul Home, dar fara a trece la Face ID. Se discută şi despre micşorarea decupajului pentru Face ID pe iPhone X Plus, ceea ce pentru omul de rând are sens, dar nu şi pentru Apple, care vrea să meargă fix pe o linie coerentă şi să nu se abată de la ea.

iPhone 11

Surse din Coreea de Sud au scris totuşi că Apple şi LG Innotek au lucrat împreună la un mecanism redus de acest tip, mai discret decât la prima generaţie. Cei de la Slashgear ne propun o abordare precum tripleta de mai sus pentru 2018 totuşi. Astfel, vedem un iPhone X2 şi X Plus să zicem, cu senzori TrueDepth şi zona de sus neschimbată, dar şi un model experimental, cu buton Home şi ecran rotunjit pe margini.

iPhone 11

Apple nu mai are voie să o ia înapoi şi ar fi privită în mod ciudat şi dacă ar renunţa la spatele din sticlă de exemplu, când de abia a revenit. În lumea giganţilor tech nu există loc de răzgândire şi întoarcere, de "staţi ca nu am vrut aşa". iPhone X poate fi identificat cu 2 linii de design şi nu cu 3 ca precedentele modele iPhone, deci va rămâne iconic în portofoliul Apple. E un nou început și de abia peste 3-4 ani e loc de schimbare.

Sunt mai curios totuşi legat de cum vor arăta iPhone 9 şi 9 Plus sincer să fiu... Poate doar în 2019 să vedem un "breton" mai mic, dar totul depinde şi de partenerii Apple. Șansele sunt minuscule ca noul iPhone să arate precum în imaginea de mai sus în 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×