Cofondatorul OnePlus, Carl Pei, explică de ce e greu de găsit un telefon al companiei În ziua de azi

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.473 ori
<b>Cofondatorul OnePlus, Carl Pei, explică de ce e greu de găsit un telefon al companiei În ziua de azi</b>încă de la debutul telefoanelor OnePlus One ele au fost foarte greu de găsit, iar cei care cred în teoria conspirației au afirmat că aceasta de fapt ar fi o strategie. Cofondatorul OnePlus, Carl Pei,&nbsp;a explicat ce se întâmplă cu raritatea...

încă de la debutul telefoanelor OnePlus One ele au fost foarte greu de găsit, iar cei care cred în teoria conspirației au afirmat că aceasta de fapt ar fi o strategie. Cofondatorul OnePlus, Carl Pei, a explicat ce se întâmplă cu raritatea terminalelor OnePlus și ce stă în spatele producției sale.

Produsul costă 299 dolari și aduce elemente de design și hardware specifice unui telefon care cu un brand mare ar costa 650 de dolari. în plus, acest model aduce și personalizarea asociată lui CyanogenMod. Carl Pei este cofondatorul menționat mai sus, care a discutat cu cei de la PCMag legat de produsul companiei sale. Aparent în prima fază OnePlus și-a impus 3 ținte de vânzări: una de 30.000 drept realistă, una de 50.000 drept destul de bună și una de 100.000 drept scenariu foarte bun.

Acum OnePlus a depășit deja 500.000 de unități și ar putea chiar ajunge la un milion de modele vândute în 2014. Problema e că OnePlus nu a anticipat fervoarea care înconjoară produsul său și viralitatea asociată. One nici nu a respectat trendurile previzibile de către analiști, astfel că în loc să devină demodat după 2 luni, el a devenit și mai cerut odată cu trecerea timpului.

Mai devreme sau mai târziu iureșul se va opri și nici OnePlus nu vrea să rămână cu modele pe stoc. Compania OnePlus a făcut pași imenși în acest an, ajungând de la 3 la 50 de angajați în echipa globală. între timp se lucrează la OnePlus Two, care va fi fabricat din materiale de înaltă calitate și va costa puțin mai mult. El va fi anunțat în trimestrul 2 sau 3 al anului viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×