Acer Iconia Talk S este o nouă tableta de 7 inch, cu două sloturi SIM si apelare telefonică

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.053 ori
<b>Acer Iconia Talk S este o nouă tableta de 7 inch, cu două sloturi SIM si apelare telefonică</b>Acer a anunțat în această săptămână o nouă tableta, pe numele Iconia Talk S, care vine cu funcții de convorbire telefonică. Terminalul e destul de arătos și designul sau îmi amintește de un ASUS FonePad. &nbsp; Tableta vine cu suport LTE,...

Acer a anunțat în această săptămână o nouă tableta, pe numele Iconia Talk S, care vine cu funcții de convorbire telefonică. Terminalul e destul de arătos și designul sau îmi amintește de un ASUS FonePad.

Tableta vine cu suport LTE, două sloturi SIM și rulează Android 4.4 KitKat. Acer Iconia Talk S încorporează un display IPS de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, o cameră frontală de 2 MP și o cameră de 5 megapixeli în spate, fără blitz. La bord mai găsim și 1 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD, cu suport pentru pana la 128 GB și o baterie de 3780 mAh.

Acer Iconia Talk S este o nouă tableta de 7 inch, cu două sloturi SIM si apelare telefonică.

Procesorul este o unitate Qualcomm Snapdragon 410 64 bit, deci produsul e pregătit și pentru a rula Android 5.0 Lollipop. Acer Iconia Talk S va fi pus în vânzare în curând în Taiwan, la prețul de 250 de dolari și probabil va ajunge și în Europa pe la un preț de 300 de euro. Cum vă suna acest produs mai ales în comparație cu un FonePad?

Acer Iconia Talk S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×