Colectia Google de telefoane Android: Google Phone Gallery

1.299 ori
<b>Colectia Google de telefoane Android: Google Phone Gallery</b>De vreme ce au trecut deja 2 ani si Google a ajuns la o suta de terminale Android, a venit momentul ca acestea sa primeasca o sectiune speciala pe site-ul gigantului motoarelor de cautare. Astfel, Google a lansat Phone Gallery, o sectiune care prezinta...

De vreme ce au trecut deja 2 ani si Google a ajuns la o suta de terminale Android, a venit momentul ca acestea sa primeasca o sectiune speciala pe site-ul gigantului motoarelor de cautare. Astfel, Google a lansat Phone Gallery, o sectiune care prezinta detalii despre terminalele Android, cu specificatii si preturi disponibile.

Toate telefoanele din Google Phone Gallery vin cu suport Android Market, Google Search si alte servicii Google Mobile, cum ar fi Gmail, Maps si YouTube. Pe langa afisarea handseturilor sub forma de galerie, aveti optiunea de a achizitiona telefoanele prin retaileri sau operatori parteneri si sa comparati produsele dupa criteriile dorite.

Existe si filtre ale terminalelor Android dupa urmatoarele criterii: tara, producator sau operator. Lista de modele este in continua crestere, deci daca nu gasiti handsetul preferat, va trebui sa mai asteptati putin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×