Google ar putea aduce modificări butonului virtual Home și celor navigaționale

1.774 ori
<b>Google ar putea aduce modificări butonului virtual Home și celor navigaționale</b>Odată cu noua versiune Android programată pentru lansarea comercială în această toamnă, am putea beneficia și de noi butoane de control. Principala modificare va fi adusă butonului virtual Home ce se va anima odată cu apăsarea prelungită pentru accesarea

În mod interesant, Google ar putea aduce și modificări la nivel estetic odată cu sosirea lui Android N, după ce Android Marshmallow a păstrat în mare designul lui Lollipop neschimbat la nivel de UI. Aparent au apărut dovezi cum că Google ar pregati modificări la nivel de butoane virtuale Home și navigaționale în Android N. 

Conform unei surse de încredere, cele mai noi modele Nexus vor primi această modificare de bară navigaționala, deși nu e foarte clar dacă abordarea se va extinde la toate handseturile. Retineți că totul e la stadiu de zvon și scăparea este neconfirmată deocamdată. Designul nu a fost finalizat și dacă butoanele Recents si Back sunt în mare la fel (poate doar mai abstracte), cel Home e clar un indiciu pentru accesul la Google Now, evocând această funcționalitate. 

Acel buton Home nou multicolor s-ar anima atunci când îl apăsăm îndelung, culorile respective extinzându-se în anumite directii până ajung la nivel orizontal. Aici ne amintim de modul în care arată Siri cam de un an și ceva, cu acea animație nouă dedicată. Va fi interesant dacă o apăsare lungă a butonului Home îl va invoca pe Google Now on Tap sau vom trece la Google Assistant, deși cele două produse au multe în comun și sunt teoretic unitare..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×