Colia prezintă o gamă nouă de panouri solare portabile: Power Photon S4W, E7W Pro și B7W Deluxe

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.804 ori
<b>Colia prezintă o gamă nouă de panouri solare portabile: Power Photon S4W, E7W Pro și B7W Deluxe</b>Probabil ați auzit de FunGadgets.ro, retailer specializat în vânzarea unei game largi de gadget-uri pentru mobile, și nu numai. Aceasta este o marcă înregistrată a companiei VCHI Business Development SRL, companie ce deține și Colia, marcă...

Probabil ați auzit de FunGadgets.ro, retailer specializat în vânzarea unei game largi de gadget-uri pentru mobile, și nu numai. Aceasta este o marcă înregistrată a companiei VCHI Business Development SRL, companie ce deține și Colia, marcă cunoscută în special datorită bateriilor externe produse.

De data aceasta, cei de la Colia s-au orientat pe producerea de panouri solare portabile, proiect în urma căruia s-a născut Colia.Power Photon. Aflăm că aceste noi panouri solare sunt produse în România prin utilizarea unor tehnologii ce implică celule fotovoltaice. în procesul de producție se vor folosi 2 tehnologii diferite, și anume: monocristalin și policristalin, deoarece costul acestora diferă semnificativ.

Panourile solare portabile Colia.Power Photon se regăsesc în 3 variante: modelul economic S4W ce poate genera o putere de până la 400 mAh, modelul E7W PRO care este proiectat pentru a face față oricărui tip de solicitare cu maxim de eficiență și care poate genera un curent de până la 1.2 A, iar cel de-al 3-lea, modelul B7W Deluxe, special proiectat pentru clasa business și fabricat din piele naturală.

Colia prezintă o gamă nouă de panouri solare portabile: Power Photon S4W, E7W Pro și B7W Deluxe

în ultimele zile am avut ocazia să mă “joc” cu aceste 3 panouri solare portabile, și pot spune că mi-au depășit așteptările. Fiecare model este gândit pentru o anumită categorie de persoane, fie că vorbim de clasa business, de cei care își doresc un panou solar puternic sau de cei care pur și simplu își doresc un astfel de produs la un preț accesibil pentru a-l folosi oriunde și oricând.

Aceste panouri solare portabile sunt foarte ușor de folosit, după deschiderea acesora și expunerea la soare, tot ce trebuie să faceți este să conectați telefonul prin cablul USB, moment în care veți observa cum telefonul începe să se încarce. Puteți achiziționa aceste panouri solare de pe FunGadgets.ro, iar livrarea va fi făcută într-un mod ecologic, prin intermediul curierilor pe bicicletă, serviciu care este disponibil momentan doar pentru București. De asemenea, în zielele viitoare vă vom prezenta o recenzie a acestor panouri solare Colia.Power Photon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×