Nokia Lumia 520 unboxing: un telefon WP8 cu preț excelent (Video)

3.170 ori
<b>Nokia Lumia 520 unboxing: un telefon WP8 cu preț excelent (Video)</b>Deși a trecut ceva vreme de când a debutat Nokia Lumia 520 pe piața locală, am observat numeroase comentarii în care ne-ați cerut o recenzie pentru acest device. Astfel ne-am conformat și am cumpărat handsetul, mai ales că bătrânul meu LG...

Deși a trecut ceva vreme de când a debutat Nokia Lumia 520 pe piața locală, am observat numeroase comentarii în care ne-ați cerut o recenzie pentru acest device. Astfel ne-am conformat și am cumpărat handsetul, mai ales că bătrânul meu LG Optimus G a răposat și doream să îmi păstrez contactele din contul Live.com.

Acest telefon a costat doar 549 lei la Mediagalaxy și deși aș fi preferat varianta galbenă, am cumpărat-o pe cea albă. Cea galbenă costă 700 de lei la Vodafone la liber, de exemplu. în fine, trecând la device, el a fost lansat în aprilie, iar trecând la unboxing în cutie găsim încărcătorul (cu format special, astfel că am primit adaptor separat), o pereche de căști, cablu USB și manuale.
​

Nokia Lumia 520 unboxing: un telefon WP8 cu preț excelent (Video)

Putem înlătura capacul din spate al acestui handset, pentru a accesa bateria, slotul microSIM și pe cel microSD. Telefonul măsoară 9.9 mm în grosime și integrează un display IPS LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Dotările acestui handset includ 8 GB memorie internă, 512 MB RAM, camera de 5 megapixeli în spate și Windows Phone 8.

Camera din spate vine fără bliț și nu avem nici camera frontală. La interiorul acestui telefon se afla un procesor Snapdragon dual core de 1 GHz, GPS și baterie de 1430 mAh. Revenim cu un review cât de curând.

Nokia Lumia 520 prețuri actualizate:

Nokia Lumia 520 unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×