Faimosul designer Martin Hajek oferă o nouă viziune asupra lui iPhone 7 Pro şi a camerei sale duale, plus câteva huse

1.799 ori
<b>Faimosul designer Martin Hajek oferă o nouă viziune asupra lui iPhone 7 Pro şi a camerei sale duale, plus câteva huse</b>Martin Hajek ne stârnește din nou atenția astăzi prin intermediul unor randări pentru nimeni altul decât iPhone 7 Pro - o versiune cu totul și cu totul specială a smartphone-ului pe care Apple îl va dezvălui oficial în această toamnă. Vedem totodată și o

Martin Hajek părea a fi luat o pauză în ultimele luni de la realizarea excelentelor randări 3D pentru care e atât de faimos, dar azi revine cu noi creaţii inspirate de viitoare modele iPhone. Mai jos vedem ceea ce se vrea a fi un design de iPhone 7 Pro, plus o serie de huse pentru iPhone 7 şi 7 Pro.

Pentru cei care nu ştiu cine este Martin Hajek, el este designerul care a fost mereu cel mai aproape de realitate atunci când crea concepte de modele iPhone şi iPad nelansate încă. Pe lângă faptul că realizează aceste designuri, el le oferă şi sub formă de fişiere speciale recunoscute de imprimantele 3D, astfel că fanaticii Apple îşi pot construi propria machetă.

În cazul lui iPhone 7 remarcăm o husă verzuie cu decupaj asimetric jos, în ideea că nu mai avem jack audio, iar difuzorul e limitat la o singură grilă, cu 6 orificii. Camera principală iese puţin în relief, iar trecând la iPhone 7 Pro, el are acea cameră duala cu o protuberanţă ovală şi uşor în pantă. Remarcăm şi dungile antenelor mutate mai spre marginea sus şi jos şi Smart Connector-ul de pe spatele modelului Pro.

Personal prefer husa verde a lui iPhone 7 în locul celei albastre a lui 7 Pro. Totuşi ele arată cam ieftin şi copilăros faţă de accesoriile pe care le oferă Apple de obicei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×