Comenzi pentru iPhone 5 - Pegatron livrează 15 milioane de unități iPhone 5 În septembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.320 ori
<b>Comenzi pentru iPhone 5 - Pegatron livrează 15 milioane de unități iPhone 5 În septembrie</b>Pegatron este una dintre companiile asiatice cu nume mari în producția de hardware, firma fiind implicată atât în realizarea lui iPhone 5, conform DigiTimes, cât și a lui PlayStation 4 (spun zvonurile). Ne-am obișnuit că Foxcoxnn să se ocupe de...

Pegatron este una dintre companiile asiatice cu nume mari în producția de hardware, firma fiind implicată atât în realizarea lui iPhone 5, conform DigiTimes, cât și a lui PlayStation 4 (spun zvonurile). Ne-am obișnuit că Foxcoxnn să se ocupe de producția terminalelor Apple, dar Pegatron este firma care a produs Apple iPhone în varianta CDMA pentru Verizon, de exemplu.

Revenind la informațiile celor de la DigiTimes, se pare că Pegatron ar fi primit comandă de la Apple pentru aproximativ 15 milioane de telefoane de nouă generație. Fie că acestea se vor numi iPhone 4S sau iPhone 5, terminalele vor fi livrate în luna septembrie și avem evident și câteva detalii despre handseturi.

Pentru început, noul telefon Apple va fi un upgrade major față de iPhone 4, fiind dotat cu un procesor dual core A și o cameră de 8 megapixeli. Acestea sunt zvonurile pe care le auzim cel mai des când vine vorba de iPhone 5, ce-i drept... Evident, apare și eternul ecran "edge to edge", pe care l-am văzut pe atât de multe concepte încât avem senzația că iPhone 5 există deja de câteva luni.

Cea mai mare schimbare va fi însă renunțarea la butonul fizic Home... Dacă aceste detalii sunt reale sau nu, vom afla de abia în septembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×