Google+ În curând și pe iPhone și iPad - aplicația iOS așteaptă aprobarea

Autor:  | Publicat în:  Google 1.098 ori
<b>Google+ În curând și pe iPhone și iPad - aplicația iOS așteaptă aprobarea</b>Google+ are destul succes încât să primească deja propriile aplicații, întâi pentru Android și acum și pentru iOS. Erica Joy, angajată Google ne-a anunțat pe G+ că aplicația Google+ pentru iPhone și iPad este acum în faza de aprobare, fiind...

Google+ are destul succes încât să primească deja propriile aplicații, întâi pentru Android și acum și pentru iOS. Erica Joy, angajată Google ne-a anunțat pe G+ că aplicația Google+ pentru iPhone și iPad este acum în faza de aprobare, fiind deja înscrisă la Apple.

Să sperăm că gigantul din Cupertino nu va tărăgăna procesul de aprobare pentru a sabota produsul rivalului său... Aplicația va fi una universală, rulând atât pe iPhone, cât și pe iPad fără diferență. Varianta pentru Android a fost lansată sub formă de versiune trial limitată cu câteva zile în urmă.

în acest moment puteți folosi Google+ pe un iPhone sau iPad dar doar din browserul Mobile Safari, cu funcții limitate. Cu aplicații pe cele mai populare smartphone-uri ale momentului și rată de adopție crescută în rândul bloggerilor-vedetă și specialiștilor, Google+ are toate șansele să se dueleze cu Facebook în următorii ani.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×