Google+ În curând și pe iPhone și iPad - aplicația iOS așteaptă aprobarea

Autor:  | Publicat în:  Google 1.161 ori
<b>Google+ În curând și pe iPhone și iPad - aplicația iOS așteaptă aprobarea</b>Google+ are destul succes încât să primească deja propriile aplicații, întâi pentru Android și acum și pentru iOS. Erica Joy, angajată Google ne-a anunțat pe G+ că aplicația Google+ pentru iPhone și iPad este acum în faza de aprobare, fiind...

Google+ are destul succes încât să primească deja propriile aplicații, întâi pentru Android și acum și pentru iOS. Erica Joy, angajată Google ne-a anunțat pe G+ că aplicația Google+ pentru iPhone și iPad este acum în faza de aprobare, fiind deja înscrisă la Apple.

Să sperăm că gigantul din Cupertino nu va tărăgăna procesul de aprobare pentru a sabota produsul rivalului său... Aplicația va fi una universală, rulând atât pe iPhone, cât și pe iPad fără diferență. Varianta pentru Android a fost lansată sub formă de versiune trial limitată cu câteva zile în urmă.

în acest moment puteți folosi Google+ pe un iPhone sau iPad dar doar din browserul Mobile Safari, cu funcții limitate. Cu aplicații pe cele mai populare smartphone-uri ale momentului și rată de adopție crescută în rândul bloggerilor-vedetă și specialiștilor, Google+ are toate șansele să se dueleze cu Facebook în următorii ani.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×