Compal prezinta prototipul UMPC dotat cu Windows CE

1.247 ori
<b>Compal prezinta prototipul UMPC dotat cu Windows CE</b>Desi poarta inca numele de prototip, terminalul din imaginea urmatoare a fost prezentat de catre Compal in cadrul showului Computex, in toata splendoare sa. Ruland Windows CE 5.0 in locul lui XP sau Vista, care necesitau un consum crescut al bateriei,...

Desi poarta inca numele de prototip, terminalul din imaginea urmatoare a fost prezentat de catre Compal in cadrul showului Computex, in toata splendoare sa.

Ruland Windows CE 5.0 in locul lui XP sau Vista, care necesitau un consum crescut al bateriei, terminalul este considerat un UMD - Ultra Mobile Device. Smartphone-ul suporta conectivitate HSDPA si include un procesor Freescale i.MX31 la 532MHz, 512MB de memorie Flash NAND, 256MB DDR RAM si un display WVGA de 4.3 inch. Surprinsi de aceste specificatii tehnice? Lista continua cu suportul pentru WiFi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 si USB iar terminalul include si o camera CMOS de 1.3 megapixeli, o tastatura QWERTY, speakere si microfon.

In caz ca memoria interna nu va este de ajuns pentru a va stoca fisierele media, puteti folosi slotul miniSD pentru extensii de memorie. Cat despre bateria smartphone-ului, aceasta rezista pana la 5 ore, iar terminalul are un consum de doar 5 Watt. Evident, sunt incluse si aplicatiile destinate media-playingului, dar si celebrul Skype si softurile adiacente acestuia. Nu exista inca certitudinea ca firma Compal va oferi pietei acest produs, dar suntem siguri ca exista o nisa in care "ultraportabilul" s-ar incadra.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×